Jagodas

Lever min dröm medan andra super bort sin!

UTAN TRÄNS

Kategori: Hästarna

Introducerade tränsfritt för pollen igår. Gick faktiskt bättre än jag hade förväntat mig! Jag märkte hur mycket han egentligen lyder med endast sits och ben! Jag till och med galopperade utan träns, min häst är nog den bästa i hela världen.  
kolla in min instagram: hannsiis uppdaterar oftast (särskilt nu när skolan börjar) mycket bättre där! 
 
Vill ni ha lite information om hur jag började med att introducera ridningen utan tränset osv? Asså vad jag har fått för tips av min tränare?

1 JANUARI 2013

Kategori: Allmänt

Gott nytt år på er!
Kändes väldigt konstigt att skriva 2013.. Shit, asså detta året har gått sjukt snabbt! Men det har varit ett väldigt bra år på många sätt. Polen resan med klassen, sista terminen i nian med världens bästa personer, alla tävlingar och priser med pollen osvosv.. Men såklart kan det bli bättre och jag hoppas verkligen att 2013 blir mitt år!
 
På nyårsafton var jag hemma med mamma, min tränare, hennes bror och deras familj. Vi åt middag (tror seriöst att jag kommer gå upp 10 kilo, åt så sjukt mycket..), fikade cheesecake och kladdkaka och sen spelade vi "Kampen mellan män och kvinnor" det var jätteroligt! Efter det vid typ halv 12 åkte vi bort till stallet.. Hej glamorös nyårsafton!! Vi fodrade och såg till att hästarna var lugna i hagen. Kom hem vid 1 då kollade jag på film så somnade vid 3-4 någongång.
Fick dock sovmorgon eftersom vi gav hästarna så sent i natt! Det tycker vi om!
 
En till postitiv grej är att paddocken är helt fin, perfekt nu! Så nu när jag har släppt honom lite och han fått springa av sig det mesta så ska jag börja rida igen, får väl passa på nu innan skolan börjar!
 
Kommer antagligen en liten sammanfattning av de senaste dagarna lite senare!
Puss på er!!